Glade farver …

… = fine puder til sofaen. SÅ er vi klar til foråret 🙂

Jeg er vild med den gamle teknik 2-farvet rib, som blev brugt til farverige kanter på Aranstrikkens Jaquardstrikkede sweatre. Jeg har taget denne gamle teknik og twistet den en smule, forskubbet den, kombineret den med glatstrik, tilført den nye farver og valgt at bruge den i en helt enkelt form, en kvadrat eller en rektangel til farverige puder til hjemmet.

3 af opskrifterne, Lulo, Laki og Lula kan du købe direkte af mig i Stines Varehus, hvor jeg også har arbejdet med en pude på en lidt større strikkepind i rester, Restepude i mini RESTER. Kig ind i mit Varehus her!

Alle 5 puder, også de 2 i grønne nuancer kan købes hos Hobbii, på min side med PLUS opskrifter. Her går salget af opskrifter til mig, her finder du tilbud på det lækre garn Friends Wool, som findes i 44 lækre farver OG opskrifterne ligger i 7 sprog, dansk, svensk, norsk, hollandsk, finsk, tysk og engelsk på de forskellige landes hjemmesider.

Så hvis du er til farver, forår og flerfarvestrik, ja så er de her puder lige noget for dig 🙂