Kreativ Strik i Kulturen…

… er en skøn blanding af lækker, lækker mad, undervisning i forskellig udvalgte strikketeknikker, nye som gamle, masser af snak, afslappende stilhed og dyb koncentration, latter og nye venskaber. Derudover er der ture ud af huset til vandet, hamam, shopping i de nærmeste landsbyer og besøg hos den lokale væver.

Jeg er netop kommet hjem fra min anden rejse med Marokko Indefra, denne gang med mig selv som underviser :), og jeg siger det lige ud, jeg kan næsten ikke “få mine arme ned” af lutter begejstring.

Hvor er det fedt at rejse med andre strikkeentusiaster!

Hvor er det skønt at stå til lækker morgenmad, med nybagt brød, lokal honning, friskpresset appelsinjuice m.m.

Hvor er det skønt at kunne nørde strik med de andre deltagere.

Hvor er det bare alletiders at blive guidet roligt på vej af vores dygtige rejseleder Marianne, som sammen med hendes mand Abdel er parret bag Marokko Indefra.

Hvor er det bare helt fantastisk at få lov til at plumpe ned i en marrokansk familie og føle sig velkommen og godt taget imod.

Alt det her kan du også få mulighed for at prøve. Vi, Marianne og jeg har netop aftalt en ny rejse under titlen, Kreativ Strik i Kulturen med mig som underviser og damen med de kreative indspark og Marianne som kyndig rejseleder. Rejsen falder i uge 39/2023 og du kan læse meget mere om den her og det er også her du tilmelde dig rejsen.

Jeg håber at vi se, og snyd nu ikke dig selv for at scrolle ned og se alle mine flotte billeder fra turen 🙂