Skal jeg lære dig tricks og fede fiduser….

…. til hvordan man hækler de fineste, klassisk oldemorfirkanter og samtidig undgår at skulle hæfte en helt masse ender?

På billedet herunder kan du se den “nye” firkant, som jeg vil introducere dig for på min workshop. Du skal lægge mærke til at alle enderne ligger i samme hjørne. Hvis jeg havde en saks kunne jeg nu, med det samme og uden brug af nål og hæftning, klippe alle trådene af, på nær den første og sidste tråd, som skal hæftes.

Forresten er de her firkanter hæklet i Cotton nr. 8 fra Hjertegarn.

Det kan jeg ikke på den næste firkant, scroll ned og kig godt på den.

Firkanten herunder, har jeg vist, hvordan man plejer at hækle en klassisk oldemorfirkant. Læg mærke til at omgangene starter og slutter på den ene af firkantens sider. På denne firkant, skal jeg nu hæft alle enderne med nål, før jeg kan klippe dem af. Det gider jeg ikke selv, synes det er SÅ kedeligt, så derfor vil jeg gerne lære dig mine tricks på min kommende workshop.

Du kan købe din billet til min workshop hos Tante Grøn Cph på torsdag d. 17. marts, kl. 17:30 til 20:00 lige her.