Garn produceret i genanvendelige materialer

Allerførst vil jeg nævne, at gældende for alle opskrifter, er, at uanset om du køber dem direkte hos mig eller hos Hobbii, så går salget direkte til mig 🙂 Gældende for alle opskrifterne er, at de er oversat til engelsk og tysk og kan købes hos hobbii.en og hobbii.de

Hobbii har et ret lækre tubegarn Limonata, som består af 50% genanvendeligt bomuld og 50% genanvendeligt polyester, skønt at strikke med, super rart i bruge. Sommerbrise, som jeg kalder den kortærmede råhvide model på billedet herover, har hængt på mig hele i sommer. Modellen er strikket nedefra og op, i glatstrik og med et dekorativt hulmønster på bærestykket. Opskriften kommer i 8 størrelser, fra XXS til 3XL. Opskriften kan du købe direkte hos mig i Stines Varehus lige her eller du kan købe opskriften hos Hobbii, med direkte link til garnet, kig ind her

Den lækre råhvide Limonata (fv. 02/beige) er også den jeg har brugt til det hæklede net Alt i ét som du kan se på billedet herunder. Og hvis du scroller helt ned i bunden af indlægget, kan du se billeder af nettet i brug og i “fuld figur”.

Nettet hækles nedefra og op rundt og rundt i spiral i dobbelte fastmasker. Helt enkelt. Afsluttet med en omgang dekorative kædemasker og læderstropper som hanke. På billedet herunder kan du se alle de fine farver der findes i Limonata og opskriften på nettet kan du købe lige her hos Hobbii med direkte link til Limonata.

Ballerina top er strikket på tværs fra midtfor til midtfor. Det er når toppen sys sammen midtfor, at den øverste del af toppen rynkes. Stropperne er strikket som hestetømmer og sys efterfølgende på, på bagsiden af toppen. Opskriften kommer i 5 størrelser, følg gerne linket her til køb af opskrift og garn.

Summer Stribes er en bluse med fuld fart over farverne. i hvert fald på den originale model. Men Limonata findes i mange søde farver, så hvis du scroller længere ned i dette indlæg kan du se nogle kombinationer, som jeg synes er pæne. Jeg har lagt garnnøglerne op 3 og 3, og har tænkt det således, at nøglet i midten skal bruges til ribkanter og de smalle striber. Jeg har slet ikke brugt alle farverne, så der er mange flere kombinationer, giv den bare gas:)

Modellen strikkes oppefra og ned og opskriften kommer i 6 størrelser. Køb opskriften lige her