Nye puder i forårs humør

Hvor mange bluser kan man strikke til sig selv? Sine unger? Mit skab ER fyldt op. NU skal sofaen pyntes, og det bliver den med 3 skønne puder strikket i 3 variationer af 2-farvet rib. Jeg har beregnet og strikket 2 kvadratiske og en rektangel/aflang pude. Garnet er Friends Wool fra Hobbii som du kan se farverne på her   Men måske du har passende uldrester liggende, eller du kan skaffe en anden uldkvalitet, bare strikkefastheden passer.

Laki – Pude er den aflange pude, hvor den 2-farvede rib er forskudt. Jeg har brugt 5 farver, 1 gennemgående bundfarver, som er den helt sarte laks, og 4 mønsterfarver, cafelatte, lyserød og 2 forskellige orange.

Lulo – Pude er kvadratisk og strikket skiftevis i glatstrik og 2-farvet rib, og på den måde opstår tern. Puden er lys, mens de forskellige omgange af tern, er strikket i skrappe farver, som pink og orange + lyserød og rust.

Lula – Pude er kvadratisk og strikket i 2-farvet rib hele vejen igennem. Her har jeg, igen, brugt 5 farver, en lys bundfarver, lys cafelatte og brede striber af mønsterfarver i brun, orange, lys laks og lyserød.

Det her er bare mit bud på farver. Leg du bare med farverne. Det er sjov strik hele vejen igennem, og især med et andet setup af farver. I forvejen skal man skal liiiige se hvordan det ser ud med den næste stribe, den næste række af tern, og sidder du ovenikøbet med nogle andre farver, er denne proces endnu mere magisk.

Så på min opfordring, strik sjov, flotte og farverige puder til dit hjem. Opskrifterne finder du lige her hos mig i Stines Varehus.