Krølle-Bølle- SommerHAT…

… er endnu en skøn sommerhat jeg har designet og beregnet denne sommer. Jeg er ærlig talt blevet helt pjattet med at udtænke de forskellige hatte og ikke mindst at sætte farverne samme. Det er helt utroligt hvor meget og hvor forskellige hattene kommer til at se ud alt efter valg af farver. Til min nye Krølle-Bølle-SommerHAT har jeg arbejdet tone-i-tone, som giver, synes jeg, et lækkert, nedtonet udtryk. Hvis du valgte farver med knald på f.eks en gul, lilla og abrikos, vil du få en “vildere” hat.

Der vil også ske noget helt andet, hvor hvor omgang i oldemorhækling blev hæklet i hver sin farve. Altså den rene leg. Og gerne i rester. Bare hæklefastheden overholdes 😉

Opskriften til Krølle-Bølle-SommerHAT er beregnet i 3 størrelser og du kan købe den lige her

God fornøjelse, Stine 🙂