Strik og Yoga i Marokko

Jeg er vild med at være hos Marianne og Abdel i deres fine riad i landsbyen Lahmadate. Nu har jeg været der 3 år i træk, 1. år på strikkerejse med Annette Danielsen som underviser, de sidste 2 år, hvor jeg selv har underviste i Kreativ Strik i Kulturen. I 2024 er jeg så heldig, at jeg er kommet i programmet igen, uge 40/2024, og denne gang er ugens program udvidet med endnu mere undervisning, der er nemlig kommet yoga på programmet. Yoga, som skal varetages af søde og utrolig dygtige Winnie. Winnie er uddannet sygeplejeske og yogalærer, fuld af energi og styrke og en helt utrolig forståelse for alle de skavanker vi hver især render rundt med. Yogaundervisning vil i store træk komme til at ligge morgen og aften, mens min strikkeundervisning vil ligge enten formiddag eller eftermiddag, alt efter hvad vi ellers skal ud og opleve.

Ja, for sådan en uge er ikke kun strik og yoga. Der er så mange fine små og større indslag, folk vi skal besøge i landsbyen, kørerture til de nærmeste landsbyer hvor der kan opleves og shoppes, ud til havet med overnatning og spisning på stranden, besøg hos væver og meget, meget mere. Og så er der maden, som vi ikke lige kan glemme. Lækker, veltilberedt mad, brød bagt til hvert måltid i en lille ovn, granatæblekerner fra egen avl, foruden klementiner, nødder m.m.

Min strikkeundervisning er heller ikke kedelig. I vil blive præsenteret for forskellige teknikker, som interessere mig, variationer over disse og med mulighed for selv at være kreative og arbejde videre med det du lige har lært. Der vil være et stort udvalg af diverse garnrester til rådighed, så det er bare at dykke ned og eksperimentere og “lege” med garn og farver. Jeg er der hele tiden til at hjælpe og vejlede og gør, med mine efterhånden 44 års erfaring indenfor strik alt hvad jeg kan for at dine ideer bliver virkelige.

Du melder dig til denne skønne rejse, ved at følge linket her og skrive til Marianne på www.marokkoindefra.dk