Strik og Yoga i Marokko

Igen i år har jeg igen undervist i Kreativ Strik i Kulturen i Marokko hos Marianne og Abdel i den lille landsby Lahmadate.

Den skønnest oase i en lille bitte landsby, med sjælevarme og skønne farver. Jeg elsker den autentiske måde Marianne tilrettelægger alle de rejser hun udbyder på, en uges alsidig og spændende program, som giver os rejsende et fint indblik i en kultur så anderledes end vores.

Jeg er vild med at undervise på disse tur, hvor jeg i løbet af ugen underviser i forskellige teknikker, og opfordrer deltagerne til selv at være kreative, så alle strikker lige det de har lyst til. På den måde får vi en super fint og varieret udbytte af undervisning og ser de mange forskellige muligheder, en teknik kan indeholde.

Synes du det lyder spændende, ja så forholder det sig således, at det hele gentager sig i uge 40 i 2024. Og dog. I 2024 har jeg været så super heldig at få super søde og dygtige Winnie med på holdet. Winnie er uddannet sygeplejeske og yogalærer og undervise os i yoga morgen og aften. Så i uge 40/2024 hedder det Kreativ Strik og Yoga i kulturen.

Du kan læse meget og tilmelde dig, ved at følge linket her på Marokko Indefra’s hjemmeside. Jeg håber at vi ses 🙂